FELTÖLTŐDÉS CSOMAG

2 fő/2 éjszaka


A rohanó hétköznapokban mindenkinek jólesik egy kicsit lelassulni és feltöltődni. Pihenni egy kellemes gyógyfürdőben, ízletes borokat kóstolni és enni valami finomat a megszokottól eltérőt. Ezt a csomagot Neked állítottuk össze, aki szeretnél végre kikapcsolódni.

Elegáns 2 fős szobánk saját fürdőszobával, hűtővel, síkképernyős tévével (netflix,hbomax hozzáféréssel), hűtő-fűtő klímával, törölköző, pipere bekészítéssel van felszerelve.
Amit ajánlunk ebben a csomagban:

  • törökfürdő belépő
  • borkostoló Juhász Pincészetnél vagy vacsora Eger nívós éttermében.
  • egyénileg kérhető profi masszázs (fizetős szolgáltatás)
  • bor bekészítés

A TÖRÖKFÜRDŐ

Az Eger szívében található Török Fürdő több száz éves múlttal rendelkezik, hiszen egyik medencéje még a 17. század elején épült. A többször felújított, kívül-belül egyaránt török hangulatot idéző épület magas színvonalú wellness és gyógyászati szolgáltatásokkal várja a pihenni vágyókat. A fürdő fantasztikus látványt nyújtó kupoláját 200 000 darab aranyozott mozaikkal burkolták.
Gyógyvíz
A medencék alatt feltörő radonos gyógyvíz igazi különlegesség, mely részben a bőrön át, részben pedig belégzés útján jut be a szervezetbe és kiválóan alkalmas mozgásszervi-, idegrendszeri-, és anyagcsere betegségek kezelésére. Gyulladáscsökkentő hatása mellett a közérzetre is kedvező hatással bír. A gyógyvíz radon-tartalma miatt 2,5 órát lehet a fürdőben eltölteni, azonban érdemes kiegészíteni a programot a Termálfürdővel, ahova közvetlen az átjárás.


A JUHÁSZ TESTVÉREK

A Juhász Testvérek Pincészete az Egri borvidék egyik legkiemelkedőbb bortermelő pincészete, több országos kitüntetés tulajdonosa, ahonnan kiváló minőségű borok kerülnek az asztalra. A legmegfelelőbb termőhely kiválasztásával, a visszafogott terméssel és a legkorszerűbb feldolgozással a borok állandó kiváló minősége garantált, a családi termelés célja egyedi karakterű, alacsony termésátlagú szőlőből készült minőségi borok előállítása. Az így készített borok egy részét több évig érlelik tölgyfahordóban, hogy palackos értékesítésre kerüljenek, másik részét pedig lédig bor formájában további feldolgozó, palackozó partnerek részére értékesítik nagyobb mennyiségben. 


ÁRAJÁNLATÉRT HÍVJA +36 70 776 0020